Pori Energia yrityksenä

Pori Energia konsernissa tuotamme ja tarjoamme energiaa ja energiapalveluita yli 230 osaavan ja ammattitaitoisen henkilön voimalla. Lisäksi kattavuutta osaamiseemme antaa osakkuusyhtiömme Suomen Teollisuuden Energiapalvelut - STEP Oy, 35 henkilön vahvuudella.
 
Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja toimintamme täyttää ISO 9001:2008 laatu-,  ISO 14001:2004 ympäristö-, ISO 50001:2011 energianhallinta- ja OHSAS 18001:2007 turvallisuusstandardien vaatimukset. Lue lisää sertifikaateista.
 
Pori Energia Sähköverkot Oy noudattaa Pori Energia -konsernin toimintajärjestelmää, joka täyttää laatustandardin SFS-EN ISO 9001:2015, ympäristöstandardin SFS-EN ISO 14001:2015, työterveys ja -turvallisuusstandardin OHSAS 18001:2007 sekä energianhallintajärjestelmän ISO 50001:2011 vaatimukset. 

Pori Energia konsernin toimintaperiaate

VISIO TOIMINTA-AJATUS ARVOT

Parhaiden osaajien yhteistyöllä ja energiavirtojen hallinnalla olemme edelläkävijä kestävien asiakashyötyjen tuottamisessa kannattavasti.

Edelläkävijä energiaratkaisuissa
Uudistuvia ja kestäviä energiaratkaisuja kilpailukykyisesti. Teemme työtä vastuullisesti, yhdessä toimien, asiakasta, työtämme ja toisiamme arvostaen sekä jatkuvasti toimintaamme kehittäen.
 

Teemme työtä vastuullisesti, yhdessä toimien, asiakasta, työtämme ja toisiamme arvostaen sekä jatkuvasti toimintaamme kehittäen.

Vastuullisen toiminnan lähtökohtana on lakien, sääntöjen ja sopimusten noudattaminen sekä kyky ymmärtää oman toiminnan laatu-, turvallisuus ja ympäristövaikutukset.

Jokainen meistä vastaa omasta työstään eikä vastuuta voi siirtää. Jokainen on vastuussa oman työnsä sujuvuudesta, laadusta ja turvallisuudesta – ympäristöasioita ja energiatehokkuutta unohtamatta. Jokainen on myös vastuussa tietosuojakäytäntöjen ja yleisen tietoturvan noudattamisesta.

Pidämme kiinni sopimuksistamme ja lupauksistamme sekä palvelemme asiakkaitamme aina heitä kunnioittaen. Asiakas saa häiriöttömästi ja oikea-aikaisesti sen, mitä olemme hänellä luvanneet.

Työssämme:

  • luomme yhdessä turvalliset ja terveelliset työskentelyolosuhteet ja toimintatavat ympäristön kestävä kehitys huomioiden
  • teemme oikeita asioita oikeaan aikaan kerralla kuntoon 
  • toimimme työssä tehokkaasti, turvallisesti ja myös tietoturvallisesti 
  • kehitymme jatkuvasti ja kannustamme toisiamme hyviin suorituksiin 
  • ilmoitamme epäkohdista, korjaamme ne, mikäli se on turvallista ja mahdollista. 
  • opimme virheistä

Työmme yhdessä vastuullisesti hoitaen, olemme luottamuksen arvoisia asiakkaitamme, toimittajiamme, omistajiamme ja toisiamme kohtaan ja näin mahdollistamme yrityksen menestyksen.

Menestykseen tarvitsemme osaajia, joilta löytyy tiedon ja taidon lisäksi yhteistyötaitoja sekä kykyä ja halua itsensä ja toiminnan kehittämiseen.

Tuotteet ja palvelut

Tutustu tarkemmin Pori Energian tarjoamiin tuotteisiin ja palveluihin.

› Lue lisää

Yhteistuotanto

Sähkön ja lämmön yhteistuotannossa tuotetaan samanaikaisesti sähkön lisäksi lämpöä. Yhteistuotanto mahdollistaa uusiutuvan energian käytön suuressa mittakaavassa mahdollisimman tehokkaasti.

› Lue lisää