Avoimet työpaikat, Pori Energia

Pori Energian avoimet työpaikat

Haemme vakituiseen työsuhteeseen

TEKNISTÄ ASIAKASPALVELUINSINÖÖRIÄ

Tehtävässäsi vastaat kaukolämmön teknisestä asiakaspalvelusta sekä kaukolämpöverkon suunnittelusta ja kehittämisestä. Työskentelet energiapalvelut liiketoiminnassa tiiviissä yhteistyössä verkko- ja asiakkuuspäällikön sekä tuotekehityksen kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa esim. LVI- tai energiatekniikan DI tai insinööri. Arvostamme kokemusta LVI- tai rakennussuunnittelusta. Edellytämme työkokemusta vastuualueen töistä. Odotamme hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä sekä kykyä oma-aloitteeseen ja itseohjautuvaan työskentelyyn. Lisäksi arvostamme avointa suhtautumista osaamisen ja vastuualueen kehittämiseen.

Lue hakuvaatimukset  ja lähetä sähköinen hakemus 21.4.2019 mennessä, tästä.

Tarjoamme mielenkiintoisen sekä monipuolisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden kehittyä kaukolämpö- ja jäähdytyspalveluiden parissa vastuullisessa ja uudistuvassa yrityksessä, jolla on yli 120 vuoden kokemus energia-alalta.

LISÄTIETOA TEHTÄVÄSTÄ ANTAA

Eero Niemitalo
Johtaja, Energiapalvelut
044 701 2105

Julkaistu 29.3.2019

 

--------------------------------------------------

OPINNÄYTETYÖT

Ota yhteyttä henkilostohallinto@porienergia.fi ja kerro sähköpostissasi mitä opiskelet ja missä sekä mikä on opinnäytetyösi suunniteltu aihealue. Me kysymme tarvittaessa sinulta lisää ja ohjaamme oikean henkilön puheille.

TYÖHARJOITTELU

Ensisijaisesti rekrytoimme työharjoittelijoita www.porienergia.fi/rekry -sivulla. Voit myös ottaa yhteyttä henkilostohallinto@porienergia.fi. Kerro sähköpostissasi mitä opiskelet ja missä sekä millainen harjoittelu sinua kiinnostaa. Me kysymme tarvittaessa sinulta lisää ja ohjaamme oikean henkilön puheille.

AVOIN TYÖHAKEMUS

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV: henkilostohallinto (at) porienergia.fi.

Pori Energia työnantajana

Pori Energialla työskentelee monenlaisia ammattilaisia kenttätyöstä toimistoon.

› Lue lisää

Pori Energia yrityksenä

Konsernissa tuotamme ja tarjoamme energiaa ja energiapalveluita yli 230 ammattilaisen voimalla.

› Lue lisää