Sponsorointi

Pori Energian sponsorointituet haetaan oheisella verkkolomakkeella

Pori Energia on vuosittain mukana satakuntalaisessa elämänmenossa tukemalla lapsi- ja nuorisotyötä, urheilua, kulttuuria ja taiteita.

Tuemme huolellisesti valittuja satakuntalaisia, oman alueen yleishyödyllisiä, humanitäärisiä, kulttuuria tai urheilua edistäviä yhdistyksiä, järjestöjä ja tapahtumia, jotka ovat sopusoinnussa arvomaailmamme kanssa. Saman yhteistyötahon kanssa voidaan tehdä korkeintaan yksi sopimus vuodessa.

Emme tue yksityishenkilöitä, urheilujoukkueen yksittäsiä urheilijoita tai yksilöurheilijoita. Emme tue poliittisia tai uskonnollisia organisaatioita emmekä eetisesti, moraalisesti tai vastuullisesti kyseenalaisia toimijoita.

Hakemukset vuodelle 2018 on käsitelty (ilmoitamme tukea hakeneille tahoille tuloksista lähipäivinä), voit hakea tukea vuodelle 2019.

Vuonna 2019 käsittelemme hakemuksia:

  • Maaliskuun toinen viikko (vko 10)
  • Toukokuun kolmas viikko (vko 19)
  • Syyskuun toinen viikko (vko 36)
  • Marraskuun toinen viikko (vko 45)

Julkaisemme tukea saaneiden yhdistysten/joukkueiden/seurojen/tahojen nimet verkkosivuillamme sekä mahdollisesti asiakaslehdessä ja some-kanavissamme.

Ilmoitamme päätöksestä yhteyshenkilölle. 

 
Hakemuslomake
Täytä ja lähetä hakemuksesi. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.
 
Hakijan tiedot
Yhteistyön kohde
 
Urheilu
 
Kulttuuri
 
Muu

Hakemuksen tiedot
Hakemuksen lisätiedot
Suostutteko, että Pori Energia on ainoa energia-alan yhteistyökumppani? *
Varmista että olet täyttänyt kaikki tähdellä (*) merkityt kentät. Painaessasi Lähetä-nappulaa siirryt toiselle sivulle, mikäli siirtymistä ei tapahdu ei lomake ole lähtenyt eteenpäin.